2G NETWERK STOPT! EN WE GAAN OVER NAAR 4G

De drie grote providers KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo hebben het einde van 2G en 3G ingeluid! Nadert het einde van het 2G-netwerk ook echt, dat is de vraag? Vanuit RUKRA willen wij zorgen dat iedereen is voorbereid! 

De meeste liften in Nederland zijn uitgerust met een gsm-lifttelefoon die via het 2G-netwerk communiceert, er zullen in de komende tijd dus veel lifttelefoons vervangen moeten worden.

Om risico’s te beperken en leveringsproblemen door een run op 4G modules richting 2025 te voorkomen, adviseren wij u om over te stappen van 2G naar 4G oplossingen met een 4G LTE-module en niet te wachten tot het laatste moment.

Het grote voordeel van de RUKRA-lifttelefoons in combinatie met een gsm-interface is dat deze 1op1 uitgewisseld kan worden voor de nieuwe RUKRA 4G interface.  De lifttelefoon zelf hoeft dus niet in alle gevallen vervangen te worden. Verder is de RUKRA 4G interface een vervanger voor de meest voorkomende GSM interfaces in de markt. 

Is uw lifttelefoon al geschikt voor het 4G-netwerk?

Stuur ons een email op info@rukra.com met het telefoonnummer en eventueel het adres en wij controleren voor u of de lifttelefoon is uitgerust met een 2G of 4G chip

RUKRA 2G naar 4G RUKRA 2G naar 4G