RUKRA Nederland is officieel partner van SAFELINE Liftcomponenten

Nieuwsbericht 11-01-2017

Wij zijn zeer verheugd en trots u te kunnen aankondigen dat u vanaf nu alle Safeline producten gewoon bij ons kunt bestellen en laten monteren.

 

Naast het huidige aanbod van de RUKRA Lifttelefoons en Faltcom lifttelefoons bieden wij u nu dus ook alle Safeline producten aan.

 

Hiermee bieden wij u nu een nog hoogwaardiger en toekomstgericht alternatief.

 

Ook voor de liftservice bedrijven die meer uit de lifttelefoon en de verbinding willen halen kunt u nu bij ons terecht, bijvoorbeeld voor rit afhankelijk onderhoud.

 

Neem een kijkje op onze website WWW.RUKRA.COM (http://rukra.sitehand.nl/pd-29407-1-14075/product/safeline_lifttelefoons) om de SafeLine producten te ontdekken.

 

Safeline: “quality talks”

SafeLine’s inhouse ontwerp, ontwikkeling en productie van lifttelefoons staat aan de basis van het succes van het bedrijf. Door ontwikkeling en productie volledig in eigen hand te houden kan SafeLine de onafhankelijke liftbedrijven de meest betrouwbare producten en oplossingen aanbieden. Wij produceren hoog geavanceerde, volledig uitgeruste producten die aan alle geldende veiligheidsnormen voldoen én vandaag al klaar zijn om te beantwoorden aan toekomstige veiligheidsnormen en de komst van 4G mobiele netwerken.

Safeline Safeline