Vacature Liftmonteur

27 maart 2024

Almere

MBO

40 uren

Omschrijving

Ter versterking van onze buitendienst zoeken wij per direct enthousiaste en zelfstandige liftmonteurs.

Organisatie:
RUKRA is een onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf dat alle wensen op het gebied van liftbeveiliging professioneel invult. Wij zijn gespecialiseerd in lifttelefonie via de bekende normale PSTN telefoonlijn, GSM of VOIP netwerken en camerabeveiliging in en om de lift. Hiernaast heeft RUKRA ook een compleet assortiment aan LED panelen en Liftkabels. Daarnaast verzorgt RUKRA met een landelijke dekking de montage en het onderhoud aan deze componenten.

Jouw uitdaging:
Je gaat zelfstandig op pad en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montages en het oplossen van storingen aan onze lifttelefoons, LED panelen en liftkabels. Ook kan je zelf de eerstelijns liftstoringen oplossen. Indien nodig ben je ook in staat om de klant van advies te voorzien en zelfstandig te opereren.

Vereisten

Wij zoeken iemand met een elektrotechnisch opleiding en ervaring met liften bij voorkeur in de service of reparatie.
Je hebt een rijbewijs B, en een VCA diploma. Je kunt zelfstandig werken, bent klantgericht, collegiaal en flexibel.

Wij bieden:
Een functie binnen een kleine organisatie die sterk groeiend is, waarin je een uitgelezen kans krijgt om bij te dragen aan het succes van de organisatie en je eigen succes.
De pensioen- en cao-regeling van de klein metaal is van toepassing. Bij de functie horen een bedrijfsauto en een mobiele telefoon van de zaak. Je werkgebied is heel Nederland. Je vertrekt vanuit huis naar de klus en komt geregeld langs kantoor in Almere voor het bijvullen van materialen en overleg.

Indien jij degene bent die deze functie aanspreekt en voldoet aan bovengenoemd profiel, en heb je ook nog eens enkele jaren ervaring in de liftenbranche dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Deze vacature is geplaatst door:

RUKRA BV

Almere